Saratele cu parmezan

Sărațele cu parmezan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

E întotdeauna bine să ai în „panoplia” de rețete câte un truc prin care să gătești foarte rapid ceva de ronțăit. Câteodată îți este poftă, altă dată ai vizitator neașteptați, uneori vrei să încropești ceva în pauza de reclame a unui film. Cu mențiunea că sunt un mare susținător al mâncării gătite încet și încerc să nu fac un obicei din a face rețete ultrarapide, vă prezint o rețetă de sărățele pe care le puteți face foarte repede.

Saratele cu parmezan

Am luat o bucată de foietaj pe care am tăiat-o fâșii, am uns-o cu puțin ulei și am presărat parmezan ras.

Saratele cu parmezan

Am împăturat apoi bucățile de aluat, le-am răsucit, am mai aplicat o tură de ulei, parmezan și semințe de susan. A mai rămas doar coacerea timp de 15 minute la 200C pentru a avea o porție de sărățele numai bune de ronțăit la o bere.

Saratele cu parmezan

Poftă bună!

Sărățele cu parmezan
Rețetă rapidă pentru o porție de sărățele gustoase
Timp de pregătire
5 min
Timp de gătire
15 min
Timp total
20 min
Timp de pregătire
5 min
Timp de gătire
15 min
Timp total
20 min
Ingrediente
  1. 280g foietaj
  2. 80g parmezan
  3. 2 - 3 linguri ulei sau unt topit
  4. 1 lingură semințe de susan
Instrucțiuni
  1. Tăiați aluatul în fâșii de 2cm
  2. Ungeți cu ulei și presărați cu parmezan
  3. Împăturați pe verticală și răsuciți
  4. Ungeți din nou
  5. Presărați cu parmezan și semințe de susan
  6. Coaceți 15 minute la 200C sau până când aluatul este crescut și rumen
PrintreOale.ro http://printreoale.ro/
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
Posted in Aperitiv, Fără carne, Rețete and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *